Miten Gavisconia käytetään?

Gavisconia on helppo käyttää, ja lievityksen huomaa nopeasti!

Gaviscon-purutabletit

Pureskele 1–3 tablettia huolellisesti ja niele. Nauti purutabletteja puoli tuntia aterian jälkeen, juuri ennen nukkumaanmenoa, tarvittaessa tai lääkärin ohjeen mukaan. 
Kun tabletit pureskellaan, syntyy vaahtoa, joka mahalaukun suolahapon kanssa kosketuksiin joutuessaan muodostaa alginaattigeeliä. Geeli muodostaa suojakerroksen mahansisällön pinnalle ja estää happaman mahansisällön nousemisen ruokatorveen.

HUOMAA! Purutableteilla ei ole vaikutusta, jos ne niellään kokonaisina.
 
 

Nestemäinen Gaviscon – oraalisuspensio 

Aloita ravistamalla Gaviscon-pulloa. 
Ota noin 10–20 ml (2–4 tl) oraalisuspensiota noin puoli tuntia aterian jälkeen, juuri ennen nukkumaanmenoa, tarvittaessa tai lääkärin ohjeen mukaan. 
Suspensio muodostaa mahalaukun suolahapon kanssa mahansisällön pinnalle geelin, joka ehkäisee happaman mahansisällön nousemisen ruokatorveen.
 
 

Muista! 

Gavisconia ei saa ottaa mehun kanssa. Vakavasta munuaissairaudesta kärsivien ja/tai dialyysihoitoa saavien henkilöiden on neuvoteltava lääkärin kanssa ennen Gavisconin käyttöä.

_________________________________________________

GAVISCON oraalisuspensio ja purutabletti happamiin röyhtäisyihin ja närästyksiin. Aikuisille 10 - 20 ml oraalisuspensiota tai 1 - 3 purutablettia aterian jälkeen, vaivojen ilmaantuessa ja ennen makuulle menoa; lapsille lääkärin ohjeen mukaan. Älä käytä, jos olet yliherkkä vaikuttaville aineille tai apuaineille. Keskustele lääkärisi kanssa ennen käyttöä, jos sinulla on vaikea munuaisvika. Varmista lääkkeen sopivuus lääkäriltä tai apteekista, erityisesti jos käytät muita lääkkeitä. Pidä vähintään 2 tunnin tauko Gavisconin ja rautavalmisteiden ottamisessa. Voidaan käyttää raskauden ja imetyksen aikana. Tutustu pakkausselosteeseen. Lisätietoja: Nordic Drugs AB, sivuliike Suomessa, www.nordicdrugs.fi.

 

 

Täältä voit ostaa Gavisconia

Käyttämällä tätä sivustoa suostut käyttämään evästeitä evästeiden ehtojemme mukaisesti.

Ymmärrän ja hyväksyn.